Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/94649
Type of publication: Tezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
Field of Science: Biologija / Biology (N010)
Author(s): Kepalienė, Inga;Sirvydis, Vytautas;Miškinienė, Manefa;Bobinienė, Rasa;Čepulienė, Ramunė;Gudavičiūtė, Diana
Title: Paukštienos ir kiaušinių praturtinimas jodu naudojant stabilaus jodo preparatą "Jodis" = Enrichment of poultry meat and eggs with iodine using the stabile iodine preparation "Jodis"
Other Title: Enrichment of poultry meat and eggs with iodine using the stabile iodine preparation "Jodis"
Is part of: 14-oji Baltijos šalių paukštininkystės konferencija: mokslo darbai. Pranešimai ir santraukos, Vilnius, 2006 rugsėjo 27-29 d. Vilnius, 2006
Extent: p. 22-23
Date: 2006
Keywords: Jodo trūkumas;Viščiukai broileriai;Vištos dedeklės;Praturtinti maisto produktai;Funkcinis maistas;Iodine deficiency;Chicken broilers;Layers;Enriched products;Functional food
ISBN: 9955668520
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/94649
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Švietimo akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml8.56 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record
Export via OAI-PMH Interface in XML Formats
Export to Other Non-XML Formats

Page view(s)

8
checked on Sep 5, 2019

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.