Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/91633
Type of publication: Straipsnis recenzuojamoje Lietuvos tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed Lithuanian international conference proceedings (P1e)
Field of Science: Ekologija ir aplinkotyra / Ecology and environmental sciences (N012)
Author(s): Bastytė, Skirmantė;Šileikienė, Daiva
Title: Cheminių ir holistinių tyrimo metodų taikymas skirtingų technologijų aktinidijų (Actinidia Kolomikta) vaisių rodikliams vertinti
Other Title: Quality farming production, warehousing, electrochemical methods, biocrystalllization, Daucus carota
Is part of: Žmogaus ir gamtos sauga 2018 : 24-osios tarptautinės mokslinės-praktinės konferencijos medžiaga = Human and nature safety 2018 : proceedings of the 24rd international scientific-practice conference / Aleksandro Stulginskio universitetas, Vytauto Didžiojo universitetas, Lietuvos mokslų akademija. Akademija, 2018
Extent: p. 172-175
Date: 2018
Keywords: Aktinidijų veislės;elektrocheminiai rodikliai;biokristalizacija;cheminiai rodikliai
Abstract: Darbo tikslui pasiekti tyrėme šviežių skirtingų aktinidijų veislės vaisius kokybiniuis rodiklius.Pagal skirtingus tyrimo metodus elektrocheminių rodiklių visumą (P vertė) ir cheminį rodiklį vitaminą C rodo vertingesnes Landė veislės vaisius,todėl galima teigti, kad pagal šį rodiklį Landė veislės aktinidijos vaisiai yra tinkamiausios žmogaus organizmui,o pagal elektrocheminį rodiklį biokristalizacija Paukštė šakarva veislės vaisia. Atlikti pirminiai biokristalizacijos metodo tyrimai su skirtingų veislių šviežiomis aktinidijomis
The work analyses of fresh fruit of different actinidia quality farming. According to different methods of electrochemical indices (P value) and the chemical indicator of vitamin C show more valuable fruits of the Lande therefore one can state that qactinidia fruits Lande based on this index afe the most approriate to human body, and by biocrystallization according to the elekrochemical indicator Paukste sakarva fruit. Inicial studies of biocrystallization method with fresh actinidias of different breeds were performedextra
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/91633
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml5.88 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record
Export via OAI-PMH Interface in XML Formats
Export to Other Non-XML Formats

Page view(s)

58
checked on Jun 1, 2020

Download(s)

10
checked on Jun 1, 2020

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.