Use this url to cite publication: https://hdl.handle.net/20.500.12259/81821
Kviečių ir jų produktų technologinių savybių tyrimas
Type of publication
Straipsnis mokslo populiarinimo leidinyje / Article in popular science edition (S6)
Author(s)
Title [lt]
Kviečių ir jų produktų technologinių savybių tyrimas
Is part of
Agroinžinerija ir energetika: LŽŪU Žemės ūkio inžinerijos fakulteto ir Lietuvos žemės ūkio inžinierių sąjungos mokslo ir gamybos žurnalas. , 2009, Nr. 14
Date Issued
Date |
---|
2009 |
Extent
p. 85-92
Abstract (en)
Investigation of wheaten grain and their produce quality influence to dough technologic - physical characteristic (water absorption, development time, stability and degree of softening).Established, what wheaten grain kind Zenta and Ada prolific of protein and gluten, had best dough technologic - physical parameters. Research of wheaten dough resistance for knead was over 3,5 min., consequently by baking bread recommended actively knead dough. Fertilization doesn't had influence for water absorption, dough stability, development time and degree of softening.
Type of document
type::text::journal::journal article
Language
Lietuvių / Lithuanian (lt)
Coverage Spatial
Lietuva / Lithuania (LT)
ISSN (of the container)
1392-8244
Other Identifier(s)
VDU02-000043481