Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/80446
Type of publication: Straipsnis nerecenzuojamoje Lietuvos konferencijos medžiagoje / Article in non-peer-reviewed Lithuanian conference proceedings (P2c)
Field of Science: Agronomija / Agronomy (A001)
Author(s): Kmitienė, Liudmila;Žebrauskienė, Audronė
Title: Gūžinių cikorijų ir endivijų maistinė vertė bei kulinarinis paruošimas
Is part of: Maisto chemija ir technologija : konferencijos pranešimų medžiaga / Kauno technologijos universitetas. Kaunas, 2002
Extent: p. 32 -37
Date: 2002
ISBN: 9955091665
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/80446
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml4.32 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record

Page view(s)

36
checked on Jan 6, 2020

Download(s)

6
checked on Jan 6, 2020

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.