Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/78984
Type of publication: Mokymo ir metodinė priemonė / Educational and methodical tool (K2c)
Field of Science: Ekologija ir aplinkotyra / Ecology and environmental sciences (N012)
Author(s): Šlapakauskas, Vytautas;Brazauskienė, Dalia;Vaišvila, Zigmas;Bartaševičienė, Biruta;Korbin, M;Burbulis, Natalija;Žilėnaitė, Liuda;Martiniuk, S;Kopmanis, J;Jarienė, Elvyra;Danilčenko, Honorata;Pranckietienė, Irena;Aleknavičienė, Paulina;Kita, A;Gajewski, M;Serapinas, P;Bogužas, Vaclovas;Marcinkevičienė, Aušra
Title: Saugios ir ekologiškos maisto žaliavos : LŽŪU dėstytojų mokslinės kompetencijos kėlimo kursų pagal integruotą mokymo programą metodinė medžiaga : 2004-2006 m. Bendrojo programavimo dokumento 2 prioriteto "Žmogiškųjų išteklių plėtra" priemonė 2.4"Mokymosi visą gyvenimą sąlygų plėtojimas" : Projektas "Mokslinės kompetencijos ir tęstinio mokymo plėtra saugiomis ir ekologiškomis maisto žaliavomis gaminti (MOKOTEM) (sutarties numeris: Nr. ESF/2004/2.4.0-K01-090/SUT-240)
Extent: 113, [15] p
Publishing data: Akademija (Kauno r.) : LŽŪU Leidybos centras
Date: 2005
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/78984
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml14.52 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record

Page view(s)

50
checked on Dec 11, 2019

Download(s)

6
checked on Dec 11, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.