Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/75966
Type of publication: Straipsnis kitose duomenų bazėse / Article in other databases (S4)
Field of Science: Agronomija / Agronomy (A001)
Author(s): Trečiokaitė, Elvyra;Danilčenko, Honorata;Pranaitienė, Rima
Title: Krakmolo įtaka įvairių veislių bulvių kulinarinėms savybėms ir traškučių kokybei
Is part of: Sodininkystė ir daržininkystė: mokslo darbai. Babtai., 2002, T. 21 (1)
Extent: p. 78-84
Date: 2002
Note: Santr. angl., rus
Bibliogr.: p. 82-83(8 pavad.)
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/75966
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml5.31 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record
Export via OAI-PMH Interface in XML Formats
Export to Other Non-XML Formats

Page view(s)

58
checked on Dec 11, 2019

Download(s)

10
checked on Dec 11, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.