Use this url to cite publication: https://hdl.handle.net/20.500.12259/74302
Options
Bulvių gumbų cheminės sudėties įtaka jų kulinarinėms savybėms
Type of publication
Straipsnis recenzuojamoje Lietuvos tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed Lithuanian international conference proceedings (P1e)
Title
Bulvių gumbų cheminės sudėties įtaka jų kulinarinėms savybėms
Is part of
Agronomijos ir gyvulininkystės mokslų aktualijos: tarptautinė mokslinė konferencija / LŽŪU. Agronomijos fak. Kaunas-Akademija, 1996
Date Issued
Date Issued |
---|
1996 |
Publisher
Kaunas-Akademija, 1996
Extent
p. 403-408
Field of Science
Type of document
type::text::journal::journal article::research article
Language
Lietuvių / Lithuanian (lt)
Coverage Spatial
Lietuva / Lithuania (LT)
Description
Santr.angl
Bibliogr.: p. 407-408 (10 pavad.)