Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/74302
Type of publication: Straipsnis recenzuojamoje Lietuvos tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed Lithuanian international conference proceedings (P1e)
Field of Science: Agronomija / Agronomy (A001)
Author(s): Sirtautaitė, Sabina;Danilčenko, Honorata;Trečiokaitė, Elvyra
Title: Bulvių gumbų cheminės sudėties įtaka jų kulinarinėms savybėms
Is part of: Agronomijos ir gyvulininkystės mokslų aktualijos: tarptautinė mokslinė konferencija / LŽŪU. Agronomijos fak. Kaunas-Akademija, 1996
Extent: p. 403-408
Date: 1996
Note: Santr.angl
Bibliogr.: p. 407-408 (10 pavad.)
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/74302
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml5.37 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record

Page view(s)

66
checked on Jan 6, 2020

Download(s)

10
checked on Jan 6, 2020

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.