Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/71045
Type of publication: Straipsnis kituose recenzuojamuose leidiniuose / Article in other peer-reviewed editions (S5)
Field of Science: Agronomija / Agronomy (A001)
Author(s): Trečiokaitė, Elvyra;Sirtautaitė, Sabina;Danilčenko, Honorata
Title: Įvairių veislių bulvių kulinarinės savybės ir traškučių kokybė
Is part of: Augalininkystės ir bitininkystės dabartis ir ateitis: mokslinių straipsnių rinkinys. Kaunas-Akademija, 1998
Extent: p. 407-411
Date: 1998
Note: Santr. angl
Bibliogr.: p. 411 (8 pavad.)
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/71045
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml5.32 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record

Page view(s)

54
checked on Jan 6, 2020

Download(s)

6
checked on Jan 6, 2020

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.