Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/68759
Type of publication: Straipsnis nerecenzuojamoje Lietuvos konferencijos medžiagoje / Article in non-peer-reviewed Lithuanian conference proceedings (P2c)
Field of Science: Agronomija / Agronomy (A001)
Author(s): Sirtautaitė, Sabina;Danilčenko, Honorata;Trečiokaitė, Elvyra
Title: Kai kurių veislių bulvių biocheminė ir kulinarinė charakteristika
Is part of: Maisto chemija ir technologija : konferencijos pranešimų medžiaga / Kauno technologijos universitetas. Kaunas : Technologija, 1997
Extent: p. 108-113
Date: 1997
Series/Report no.: (Lietuvos mokslas ir pramonė)
Note: Santr.angl
Bibliogr.: p.113 (7 pavad.)
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/68759
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml5.45 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record

Page view(s)

34
checked on Nov 4, 2019

Download(s)

6
checked on Nov 4, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.