Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/64332
Type of publication: Straipsnis kituose recenzuojamuose leidiniuose / Article in other peer-reviewed editions (S5)
Field of Science: Agronomija / Agronomy (A001)
Author(s): Mickevičius, E;Danilčenko, Honorata
Title: Bulvių perdirbimo ir vartojimo galimybės
Is part of: Maisto chemija ir technologija=Food chemistry and technology : mokslo darbai / Lietuvos maisto institutas, Kauno technologijos universitetas. , 1999, T. 33
Extent: p. 76-81
Date: 1999
Note: Santr. angl., liet
Bibliogr.: 11 pavad
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/64332
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml4.02 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record

Page view(s)

60
checked on Jan 6, 2020

Download(s)

6
checked on Jan 6, 2020

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.