Management of supply chain processes and the adaptability research in industrial food production companies
Author | Affiliation | |
---|---|---|
LT | ||
LT | ||
Šiaulių universitetas | LT |
Date | Issue | Start Page | End Page |
---|---|---|---|
2009 | 52 | 77 | 95 |
Straipsnyje pateikiamas tiekimo grandinės bei tiekimo grandinės procesų valdymo sampratų teorinis pagrindimas, analizuojama, kokie tiekimo grandinės procesai yra svarbiausi maisto pramonės gamybinėse įmonėse bei analizuojamos jų valdymo galimybės. Remiantis tiekimo grandinės procesų valdymo tyrimo metodologija analizuojamas tiekimo grandinės procesų valdymas maisto pramonės gamybinėse įmonėse.
This paper presents the theoretical substantiation of the concepts of supply chain and management of supply chain processes. It analyzes the supply chain processes that prevail in industrial food production companies as well as examines the possibilities of managing these processes. Based on the methodology used for the research of management of supply chain processes, the paper analyzes the management of supply chain processes prevailing in industrial food production companies.