Browsing by Department Žemės ūkio ir maisto mokslų institutas

Or enter first few letters
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Sort by:
In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 15 to 34 of 125 previous   next
DateTitleAuthor(s)Type
19-Jun-2020Citrinų vaisių kokybės pokyčiai laikymo metuPaulauskienė, Aurelija; Šerkšnaitė, AistėBakalauro darbas / Bachelor thesis
17-Jun-2020Daiginimo proceso skirtingos trukmės įtaka maistui daigintų lęšių kokybiniams rodikliamsŠumskienė, Dalė; Avižinytė, AgnėBakalauro darbas / Bachelor thesis
22-Jun-2020Dailės mokyklos Utenoje aplinkumos sutvarkymo projektasPilkauskas, Mantas; Petrauskaitė, GerdaBakalauro darbas / Bachelor thesis
16-Jun-2020Didžiojo moliūgo (Cucurbita maxima L.) vaisių kokybės tyrimasDanilčenko, Honorata; Peleckis, VladasBakalauro darbas / Bachelor thesis
18-Jun-2020Didžiosios dilgėlės ekstrakto įtaka mikroelementų kiekių pokyčiams maistui daigintose pupinių augalų sėkloseŠumskienė, Dalė; Morkeliūnaitė, LivetaBakalauro darbas / Bachelor thesis
3-Jun-2019Džiovinimo būdų įtaka augalinės žaliavos kokybeiPaulauskienė, Aurelija; Vilaniškis, LukasMagistro darbas / Master thesis
17-Jun-2020Džiovinimo temperatūros įtaka aviečių uogų spalvai ir maistinei verteiKulaitienė, Jurgita; Janušauskaitė, KarolinaBakalauro darbas / Bachelor thesis
18-Jun-2020Džiovinimo temperatūros įtaka uogų kokybeiDanilčenko, Honorata; Mažeikaitė, SimonaBakalauro darbas / Bachelor thesis
11-Jun-2020Džiovinimo temperatūrų įtaka džiovintų pomidorų kokybeiČerniauskienė, Judita; Pokolaitė, VaivaMagistro darbas / Master thesis
19-Jun-2020Džiovintų burokėlių miltų kokybėTarasevičienė, Živilė; Degimienė, AuraBakalauro darbas / Bachelor thesis
22-Jun-2020Egzogeninių aminorūgščių poveikis žieminių rapsų žiemojimuiVytautas, Liakas; Peleckis, DovydasBakalauro darbas / Bachelor thesis
3-Jun-2019Ekologiško jogurto su burokėlių priedu kokybės tyrimasTarasevičienė, Živilė; Stanievič, VaivaMagistro darbas / Master thesis
10-Jun-2020Ekstrakcijos laiko ir vandens pH įtaka žaliosios arbatos (Camellia sinensis L.) kokybeiPaulauskienė, Aurelija; Stankutė, LukaMagistro darbas / Master thesis
10-Jun-2020Erškėčių vaisių sėklų kokybės dinamika nokimo metuKulaitienė, Jurgita; Paužaitė, JūratėMagistro darbas / Master thesis
18-Jun-2020Fenolinių rūgščių kiekio kitimas siauralapio gauromečio (Chameriom Angustifolium (L.) Holub) lapuose kietafazės fermentacijos metuJarienė, Elvyra; Paulauskytė, DomantėBakalauro darbas / Bachelor thesis
17-Jun-2020Flavonoidų ir taninų kiekių kitimas siauralapio gauromečio (chamerion angustifolium (l) holub) lapuose kietafazės fermentacijos metuJarienė, Elvyra; Fabijonavičiūtė, LinaBakalauro darbas / Bachelor thesis
22-Jun-2020Fotosintezės rodiklių palyginimas skirtingo pasėlio tankumo, ankstyvos sėjos, žieminių kviečių lapuoseVagusevičienė, Ilona; Jašinskienė, GintarėBakalauro darbas / Bachelor thesis
18-Jun-2020Fotosintezės rodiklių palyginimas skirtingu laiku pasėtų žieminių kviečių lapuoseVagusevičienė, Ilona; Remeikaitė, ViktorijaBakalauro darbas / Bachelor thesis
12-Jun-2020Genotipo įtaka erškėčio (Rosa sp.) genties uogų ir sėklų kokybeiKulaitienė, Jurgita; Milkienė, ErnestaMagistro darbas / Master thesis
18-Jun-2020Gervuogių (Rubus caesius L.) išspaudų įtaka jautienos maltinių kokybeiTarasevičienė, Živilė; Levickaitė, IndrėBakalauro darbas / Bachelor thesis