Browsing by Author Ragažinskienė, Ona

Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 167 to 186 of 421 previous   next
DateTitleAuthor(s)Type
2009Impact of Drying modes on preservation of Essential Oils in the medicinal raw material of Hyssopus offi cinalis LKemzūraitė, Aurelija; Raila, Algirdas; Zvicevičius, Egidijus; Ragažinskienė, Ona; Bimbiraitė, Kristina; Kornyšova, Olga; Maruška, AudriusStraipsnis konferencijos medžiagoje Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or Scopus DB conference proceedings (P1a)
2018Impact of Echinacea purpurea L. (Moench) hemagglutinin LysM to mice secondary immune responseBalčiūnaitė, Gabrielė; Baniulis, Danas; Ragažinskienė, Ona; Juodžiukynienė, Nomeda; Pangonytė, Dalia; Savickienė, NijolėKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2014The impact of introduction on the phytochemical composition of Chamerion Angustifolium (L.) HolubKaškonienė, Vilma; Stankevičius, Mantas; Drevinskas, Tomas; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, Ona; Ugenskienė, Rasa; Briedis, VitalisTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2019The importance of Artemisia L. genus for human healthSaunoriūtė, Sandra; Ragažinskienė, OnaKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2017The importance of medicinal (aromatic) plants (MAP's) for science, studies and human healthRagažinskienė, OnaKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2019In vitro antiviral activity of fifteen plant extracts against avian infectious bronchitis virusLelešius, Raimundas; Karpovaitė, Agneta; Mickienė, Rūta; Drevinskas, Tomas; Tiso, Nicola; Ragažinskienė, Ona; Kubilienė, Loreta; Maruška, Audrius; Šalomskas, AlgirdasStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2015In vitro evidence of synergistic-antagonistic effect for Monarda Didyma L. secondary metabolitesMickienė, Rūta; Maruška, Audrius Sigitas; Ragažinskienė, OnaRecenzuojamos išplėstinės tezės / Peer-reviewed extended theses (T1d)
2013Increased biological value and safer food product development using solid state fermentation of plant material with bacteriocins-producing lactic acid bacteria : comparative phytochemical analysis of fermented and non-fermented samplesStankevičius, Mantas; Akuneca, Ieva; Drevinskas, Tomas; Kaškonienė, Vilma; Mickienė, Rūta; Bimbiraitė-Survilienė, Kristina; Juodeikienė, Gražina; Cizeikienė, Dalia; Bartkienė, Elena; Ragažinskienė, Ona; Maruška, AudriusTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2013The influence of certain LAB sourdough fermentation of the Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) tubers on the quality and safety of wheat breadBartkienė, Elena; Jakobsone, Ida; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Rekstyte, Toma; Pugajeva, Iveta; Bartkevics, Vadims; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2014Influence of different growing regions on chemical composition of Chamerion angustifolium LMakaravičius, Tomas; Drevinskas, Tomas; Stankevičius, Mantas; Kaškonienė, Vilma; Kazlauskas, Mykolas; Ragažinskienė, Ona; Briedis, Vitalis; Ugenskienė, Rasa; Maruška, AudriusKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2015The influence of fermented with certain lactic acid bacteria Satureja hortensis on the quality and technological parameters of pork and beef loinMozuriene, Erika; Bartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Žadeikė, Daiva; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2014The Influence of lactic acid fermentation on biogenic amines and volatile compounds formation in flaxseed and the effect of flaxseed sourdough on the quality of wheat breadBartkienė, Elena; Schleining, Gerhard; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Krunglevičiūtė, Vita; Rekštytė, Toma; Bašinskienė, Loreta; Stankevičius, Mantas; Akuneca, Ieva; Ragažinskienė, Ona; Maruška, AudriusStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2014Influence of meteorological factor on the Monarda didyma L. vegetation rhythmicsRastenytė, Kristina; Savickienė, Nijolė; Ragažinskienė, Ona; Maruška, Audrius Sigitas; Stankevičius, Mantas; Šeinauskienė, ErikaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2006The influence of meteorological factors on growth and vegetation process of Perilla frutescens (L.) Britton in LithuaniaRagažinskienė, Ona; Šeinauskienė, Erika; Janulis, Valdimaras; Jankauskaitė, Lina; Milašius, ArvydasStraipsnis kitose duomenų bazėse / Article in other databases (S4)
2019The influence of meteorological factors on growth and vegetation rhytmics of Artemisia pontica LSaunoriūtė, Sandra; Ragažinskienė, Ona; Maruška, Audrius SigitasTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2019The influence of meteorological factors on growth and vegetation rhytmics of Artemisia Pontica LSaunoriūtė, Sandra; Ragažinskienė, Ona; Maruška, Audrius SigitasTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2013The influence of solid state fermentation with certain lactobacillus on flaxseed products parameters and fermented flaxseed product effect on the quality of wheat-flaxseed breadBartkienė, Elena; Schleining, Gerhard; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Krunglevičiutė, Vita; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2013The influence of solid state fermented savory plants of the genus Satureja (montana and hortensis) with certain lactobacilli on the quality and safety of minced meat productsSkabeikytė, Erika; Bartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2012Influence of solid-state fermentation on phenolic and volatile compounds composition of medicinal and spice plantsMaruška, Audrius; Kaškonienė, Vilma; Stankevičius, Mantas; Akuneca, Ieva; Drevinskas, Tomas; Mickienė, Rūta; Bimbiraitė-Survilienė, Kristina; Juodeikienė, Gražina; Bartkienė, Elena; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2014The influence of the fermented with certain lactobacilli Rhaponticum carthamoides on the quality and safety of curd cheeseSkabeikytė, Erika; Jocienė, Giedrė; Bartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)