Browsing by Author Bulotaitė, Milda

In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 1 to 5 of 5
DateTitleAuthor(s)Type
2020Arbatos grybu fermentuotų gėrimų (kombuča) cheminės ir mikrobiologinės sudėties, bei biologinio aktyvumo apžvalgaBulotaitė, Milda; Kaškonienė, VilmaStraipsnis kituose recenzuojamuose leidiniuose / Article in other peer-reviewed editions (S5)
2019Aromatic constituents of essential oils as antibacterial agentsMickienė, Rūta; Bulotaitė, Milda; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2019Possibilities for biorefining of food waste and non-conditional productsBulotaitė, Milda; Kaškonienė, Vilma; Maruška, Audrius SigitasTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2019Variation of biologically active and volatile compounds of Lilacs (Syringa vulgaris L.) during different vegetation periodsBulotaitė, Milda; Kaškonienė, Vilma; Mickienė, Rūta; Maruška, Audrius Sigitas; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2020Variation of biologically active compounds of kombucha prepared from Lithuanian medical herbsBulotaitė, Milda; Kaškonienė, Vilma; Maruška, AudriusKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)