Browsing by Author Čechovičienė, Indrė

In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 1 to 5 of 5
DateTitleAuthor(s)Type
2019Berries by – products as ingredients to improve nutritional quality and physical properties of cookiesČechovičienė, Indrė; Tarasevičienė, Živilė; Jukniūtė, Kotryna; Rimkutė, Vidmantė; Paulauskienė, AurelijaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2018The effects of moistening water on the quality of the sprouted cereal seeds for foodČechovičienė, Indrė; Danilčenko, Honorata; Tarasevičienė, Živilė; Supronienė, Skaidrė; Paulauskienė, Aurelija; Sabaliauskaitė, Rugilė; Savickaitė, TomaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2017Improving the quality and safety of germinated seedsTelevičiūtė, Dalė; Čechovičienė, Indrė; Danilčenko, Honorata; Rytel, Elzbieta; Krichkovska, LidiyaKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2019Total phenols, phenolic acids and flavonoids content of different mint speciesVelička, Aloyzas; Tarasevičienė, Živilė; Hallmann, Ewelina; Paulauskienė, Aurelija; Čechovičienė, IndrėTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2018Vandens įtaka daigintų maistui javų sėklų kokybės rodikliamsČechovičienė, Indrė; Danilčenko, HonorataStraipsnis nerecenzuojamoje Lietuvos konferencijos medžiagoje / Article in non-peer-reviewed Lithuanian conference proceedings (P2c)