Browsing by Author Juknevičiene, Edita

Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
In order:
Results/Page
Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 22  next
DateTitleAuthor(s)Type
2014Alternative raw materials rich in antioxidant compoundsJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, EditaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2012Alternatyvi, biologiškai aktyvių komponentų turtinga žaliava maistuiJuknevičiene, Edita; Žaldarienė, Sandra; Vaitkevičienė, NijolėKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2013Antioksidacinėmis savybėmis pasižyminčių biologiškai aktyvių komponentų kiekio tyrimas didžiojo moliūgo (Cucurbita maxima D.) vaisiuoseJuknevičiene, Edita; Danilčenko, HonorataKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2016Biodinaminių preparatų poveikis moliūgamsJuknevičiene, EditaStraipsnis mokslo-populiarinimo leidinyje / Article in popular science editions (S6)
2014Chemical composition of pumpkin (Cucurbita maxima D.) flesh flours used for foodKulaitienė, Jurgita; Jarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Černiauskienė, Judita; Wawrzyniak, Agata; Hamulka, Jadwiga; Juknevičiene, EditaStraipsnis kitose duomenų bazėse / Article in other databases (S4)
2018Effect of biodynamic preparations of the properties of soil and great pumpkin (Cucurbita maxima D.) friuts qualityDanilčenko, Honorata; Juknevičiene, Edita; Čirienė, R; Fritz, JRecenzuojamos išplėstinės tezės / Peer-reviewed extended theses (T1d)
2015The Effect of Biodynamic Preparations on Antioxidants Content in Coloured Potatoes and Great PumpkinsJuknevičiene, Edita; Vaitkevičienė, Nijolė; Danilčenko, Honorata; Jarienė, ElvyraTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2014Great Pumpkins and Blue Fleshed Potatoes – Biologically Active Raw Material for Food ProductsDanilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyra; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, Edita; Gajewski, MarekStraipsnis kituose recenzuojamuose leidiniuose / Article in other peer-reviewed editions (S5)
2012Moliūgai ir topinambai – žmogaus natūralios aplinkos vertingi komponentaiJuknevičienė, Edita; Žaldarienė, Sandra; Stonytė, DovilėStraipsnis recenzuojamoje Lietuvos tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed Lithuanian international conference proceedings (P1e)
2012Moliūgų auginimas – daržo augalų sortimento optimizavimo galimybėJuknevičiene, EditaStraipsnis kitose duomenų bazėse / Article in other databases (S4)
2013The mulching importance for the quality of the oil-seed pumpkin's fruitsDanilčenko, Honorata; Juknevičiene, EditaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2013Netradicinės augalinės žaliavos - topinambų, moliūgų - auginimas ir jos panaudojimas maisto produktų, turtingų funkcionaliaisiais ingredientais, gamybaiDanilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyra; Kulaitienė, Jurgita; Černiauskienė, Judita; Juknevičiene, Edita; Žaldarienė, SandraKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2013Oil pumpkins – Important source of antioxidantsJuknevičiene, Edita; Černiauskienė, Judita; Kulaitienė, Jurgita; Juknevičienė, ŽivilėStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2014Pumpkin Fruit Flour as a Source for Food Enrichment in Dietary FiberČerniauskienė, Judita; Kulaitienė, Jurgita; Danilčenko, Honorata; Jarienė, Elvyra; Juknevičiene, EditaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2012Pumpkins - source of essential antioxidants for healthDanilčenko, Honorata; Juknevičiene, Edita; Černiauskienė, JuditaKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2015Quality changes in great pumpkins and coloured pota-toes during storageJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, Edita; Gajewski, Marek; Chupakhina, NatalijaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
2014Quality changes in great pumpkins and coloured potatoes during storageJarienė, Elvyra; Danilčenko, Honorata; Vaitkevičienė, Nijolė; Juknevičiene, EditaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
2013Quality Parameters of the Great Pumpkin for FoodDanilčenko, Honorata; Juknevičiene, Edita; Kulaitienė, Jurgita; Juozaitytė, Viktorija; Sawicka, Barbara; Gajewski, MarekStraipsnis konferencijos medžiagoje Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or Scopus DB conference proceedings (P1a)
2013The quantity research of antioxidant features having biologically active compounds in the Great pumpkin (Cucurbita maxima D.) fruitsJuknevičiene, Edita; Danilčenko, HonorataKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
2012The use of pumpkins as a food bio-additive for human healthJuknevičienė, Edita; Černiauskienė, JuditaStraipsnis recenzuojamoje užsienio tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed foreign international conference proceedings (P1d)